Taxi vanaf Faro Airport // schatting prijs en reistijd en online boeken

Wil je vanaf Faro Airport graag met de taxi naar Albufeira of Faro? Dan zijn er verschillende taxicentrales, of je pakt gewoon een taxi buiten de terminal.

De ervaring leert dat het afspreken van een prijs vooraf beter is dan gewoon gaan zitten en kijken hoeveel het gaat worden. Dan zou de taxichauffeur namelijk om kunnen rijden. Wil je graag terug naar het vliegveld van Faro? Dan is het een goede tip om eens bij het hotel te vragen of ze dit voor je kunnen regelen. Vaak hebben hotels regelingen met de lokale taxicentrales. Zij kunnen dan een goedkoop ritje voor jou zorgen. Maar je kunt ook een taxi vooraf boeken.

Met de taxi van Faro Airport naar de stad Faro / Albufeira

Wij denken dat je de stad Faro al kunt bereiken voor zo’n €25. Deze prijs is een schatting, tot 4 passagiers. Meer dan dit gaat lastig worden, aangezien er dan minimaal een minivan moet komen. Dit is vaak iets duurder. Een taxi van Faro Airport naar Albufeira is voor €55-€60 te regelen. Dit kan dan met een minivan. Voor minder personen kan er ook een kleinere auto worden geregeld en is het waarschijnlijk een tientje goedkoper.

Taxi online boeken

Het beste is om de taxi van tevoren te regelen. Met Taxi2Airport kun je de prijzen online vergelijken en de goedkoopste of beste taxi uitzoeken. 24 uur van tevoren ontvang je een voucher met de details van de chauffeur. Hier zie je hoe de chauffeur jou gaat vinden. Een eventuele vertraging wordt automatisch doorgegeven maar het kan geen kwaad om de chauffeur alsnog even een SMS’je te sturen met het nummer op de voucher. Een taxi via Taxi2Airport is niet eens zo duur, soms zelfs goedkoper dan een gewone taxi bij de terminal.

Bekijk hier hoeveel een taxi vanaf Faro Airport naar jouw eindbestemming met Taxi2Airport kost.