Hotels in Faro of bij Faro Airport

Bij het vliegveld van Faro zijn er een groot aantal hotels te vinden. Denk dan aan echte Airport hotels, maar ook aan hotels die iets verder weg zijn gelegen. Wij zetten hier een top 3 neer van wat wij vinden. Hierbij is rekening gehouden met waarderingen op booking.com, afstand tot het vliegveld en gemiddelde prijs.

Drie hotels in de buurt van vliegveld Faro

Hotel 3K Faro Aeroporto (afbeelding hiernaast) is wel het echte airport hotel te noemen. Gelegen op slechts 900 meter van het vliegveld en een 24-uurs receptie is het hotel een centraal gelegen hotel. Op slechts 3,5 kilometer afstand van het strand en op slechts 5 kilometer afstand van het treinstation en busstation van Faro (en daarmee ook het centrum van de stad Faro). Gratis WiFi in het hotel 3K Faro Aeroporto, vrij parkeren en een terras. Verder zijn er balkons bij de meeste kamers. Waardering: 8,4.

Ook heel dichtbij het vliegveld en met een nog hogere waardering zit Coloured Studio. Het vliegveld zit op 5 minuten rij-afstand, het hotel biedt alsnog een gratis shuttle aan. Rij je de andere kant op, dan ben je binnen 10 minuten in het stadscentrum. Het zit dus tussen het vliegveld en het hotel in. Gratis internet, gratis parkeren. Het is in feite een kleine studio, ideaal voor als je er kinderen bij hebt. Waardering: 9,4.

Verder van het vliegveld vandaan maar meer centraal gelegen in de stad Faro is Hotel Eva. Op 5 minuten loopafstand van het treinstation en het stadscentrum, en op 10 kilometer afstand van het vliegveld en van het strand, ligt dit hotel. Gratis parkeren, gratis WiFi. Waardering: 8,5. De slogan van het hotel: stay in the heart of Faro.