Bestemmingen van Faro Airport // Nederlands overzicht

Maar liefst meer dan 35 vliegtuigmaatschappijen vliegen jaarlijks van en naar Faro Airport. Meer dan 10 hiervan hebben echter maar 1 bestemming, dan is het vaak ook nog eens een seizoensbestemming. Effectief zijn er daarom maar een paar vliegtuigmaatschappijen die je iedere dag ziet terugkomen op het vliegveld van Faro. Het heeft weinig nut om alle bestemmingen en vliegtuigmaatschappijen uit te werken. Daarom staan hieronder een aantal bestemming die van belang zijn voor Nederlanders en Belgen.

Vanuit Nederland naar Faro

  • Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vliegen zowel Transavia (10 tot 18x per week) als EasyJet naar het vliegveld van Faro toe.
  • Vanaf Rotterdam the Hague Airport vliegt Transavia 11 tot 13x per week naar Faro Airport.
  • Vanaf Eindhoven Airport vliegen zowel Transavia (9x per week) als Ryanair (1x per dag, winterseizoen 3x per week) naar luchthaven Faro.

Ook vliegvelden in België en Duitsland (vliegvelden dichtbij de grens met Nederland) hebben Faro Airport als een van de bestemmingen.

Vanuit België en Duitsland naar Faro

  • Brussel – Faro wordt uitgevoerd door zowel TUI Belgium (zomerseizoen, 1 vlucht per week) als Brussels Airlines (1x per dag). Ook Transavia voert de route uit, 6x per week.
  • Vanaf Charleroi Airport vliegt Ryanair 2 tot 8x per week naar vliegveld Faro, afhankelijk van het seizoen.
  • Vanaf Weeze Airport vliegt Ryanair 4x per week naar Faro Airport.

Eenvoudig boeken naar Faro kan met de Tix.nl banner hiernaast.