Taxi

Wil je vanaf Faro Airport graag met de taxi naar Albufeira of Faro? Dan is het misschien handig om uit te zoeken welke taxicentrales het goedkoopst zijn. Je kunt dit buiten de terminal doen. De ervaring leert dat het afspreken van een prijs vooraf beter is dan gewoon gaan zitten en kijken hoeveel het gaat worden. Dan zou de taxichauffeur namelijk om kunnen rijden. Wil je graag terug naar het vliegveld van Faro? Dan is het een goede tip om eens bij het hotel te vragen of ze dit voor je kunnen regelen. Vaak hebben hotels regelingen met de lokale taxicentrales. Zij kunnen dan een goedkoop ritje voor jou zorgen.

faro airport taxi boekenMet de taxi van Faro Airport naar de stad Faro

Wij denken dat je de stad Faro al kunt bereiken voor zo’n €25. Deze prijs is een schatting, tot 4 passagiers. Meer dan dit gaat lastig worden, aangezien er dan minimaal een minivan moet komen. Dit is vaak iets duurder.

Met de taxi van Faro Airport naar Albufeira

Uit ervaring kan de eigenaar van deze website zeggen dat een taxi van Faro Airport naar Albufeira voor €55-€60 te regelen is. Dit kan dan met een minivan. Voor minder personen kan er ook een kleinere auto kopen en is het waarschijnlijk een tientje goedkoper.